Livet genom instagram

@tamanny på Instagram
 
Vilken fantastisk juni vi haft hörrni! Regnet bara öser ner, solen har kommit fram och tillbaka, jag har suttit hemma och tagit det lungt med familjen och släkten, myst och agerat mamma för sisådär 5 minuter. Inte likt mig direkt hehe... Mina dagar har rasat ner i varv efter de hektiska slutterminerna. Lathet är dock farligt och jag kände att den började ta över min kropp, så nu får det bli lite motsatta rutiner!
 
Började veckan med ett trevligt möte med J, vi planerade spännande grejer som jag kommer berätta mer om senare. : ) Funderar på att kontakta modellerna som intresseanmält sig senast, kanske blir en plåtning i veckan. Får se vad jag hinner med. ; )
 
Kram på er fina! 

Kalkbrottet

 
Var förbi kalkbrottet efter vår mysiga picknick vid stranden. Det blåste dock mycket trots vädret lovat sol, så det var många som skakade innan solnedgången. Var i alla fall längesen vi körde förbi kalkbrottet och mycket har hänt sen dess. Se så fint det är och tydligen har ombyggnad planerats. En häftig sevärdhet!  

Fotografering?

Får många frågor angående priser på fotografering, vad jag tar betalt för fotouppdrag m.m. Priserna varierar beroende på hur stort uppdraget är, men jag tar väldigt låga priser för att ge så mycket jämfört med andra fotografer. Att jag tackar ja till fotouppdrag sker sällan pga mina studier, därför ska man försöka boka mig i god tid för att öka chansen! Vill man däremot boka en TFP plåtning med mig så är detta kostnadsfritt, med villkoren att jag får använda bilderna på bloggen (som är min tillfälliga hemsida) och delvis en liten sneak-peak på Facebook sidan. Ni får givetvis använda bilderna frivilligt om ni uppger mitt namn under (detta gäller användning på internet så klart!) Har ni fler frågor ber jag er att kommentera detta inlägg så ska jag svara på detta senast imorgon. Frågor om priser vill jag hänvisa till min mail noonas.blogg@hotmail.com

Sist men inte minst, tack för att ni vill boka mig och ett stort tack till er som skänker fina kommentarer dagligen, jag blir så glad och vill visa mer! :)

Loose, white and tan

 
Är helt förälskad i de slappa och färgglada plaggen som finns ute i butikerna nu. Skulle inte tackat nej till outfit nr 3, är på jakt efter den! 
 
En annan sak är att jag är så sugen på att fotografera!!
En annan viktig sak är att jag älskar Blogg.se: s nya funktioner till bloggen! :D

...
Det var roligt att se hur butikerna gjorde reklam på köpenhamns gator.
Mest charmigt var nog statyerna. Seriöst, jag började misstänka att varje staty jag gick förbi i gator och butiker var "levande", haha. Värst var en man som efterliknade en staty (och som verkligen såg ut som det!!), skrämde iväg var och varannan människa som gick förbi. Han försökte med oss men det var nog lite försent haha. Hur som helst blev jag förälskad i maten som man köpte från matvagnen, speciellt plättarna med nutella, mums! Förutom butikerna med mina drömgrejer, i bl a Jeffery C och Urban Outfitters! Synd att inte plånboken räckte!

En dag i Köpenhamn

Idag har jag spenderat en strålande dag i Köpenhamn med mina bävrar!
En alldeles spontan utgång, men så värt det! Vi promenerade längs hela stan, tittade oss omkring och kände verkligen av staden, maten och människorna. Blir så förälskad i den och skulle utan tvekan velat bo där! Det duggregnade lite under dagen men det gjorde ingenting, för vi var upptagna med att ha roligt!!

Fler bilder kommer imorgon. Nu ska jag vila benen som värker pga de långa promenaderna.

Nene med tiaranMed lite lurigheter, lek och kärlek lyckades jag fånga den här unga damen på bild. Det är inte så lätt att få en bra bild på henne då hon är kamerans fiende...typ, hehe. Söt blev hon i alla fall i hennes nya tiara. :) Är sååå nöjd med bilderna!! :) Mer besviken på Sverige som förlorade med 2-1 mot Ukraina, mitt hjärta är krossat!!

Something called outfit

Min outfit som (äntligen haha) fotades medan de andra var på väg tillbaka i torsdags.
Något jag ska börja med?

Pink student

Den 8e juni tog min fina vän Sara studenten!! En sån glädje hon delade med sig, och att få träffa vänner man inte träffat på 8 år är ännu en glädje! :)

Det där med att springa från ena utsparken till den andra har jag aldrig gjort innan, men i år fick jag uppleva det. Vilken stress det blir med bussarna, det känns som att man aldrig kommer fram (och jag som inte tycker om att vara försenad blir så suur haha)! Usch nej, tur att man glädjs av sina vänner sen. Hohoh...

Student 2012

Den 7e juni var jag med om Heleneholms sista studentutsläpp!! Det känns otroligt tråkigt! Nästa år blir det förmodligen en annan skola. Det var i alla fall min fina kusin som var en av de sista studenterna som sparkades ut från denna skola. Mycket skratt, glädjetårar och kärlek kom från denna dag! Jag är så himla glad för hennes skull...alltid min fina, bästa Zaineb! ♥ ...och Heleneholms minnen bevaras i hjärtat... ♥

Studentfotografering

Nu är två av mina planerade studentfotograferingar över! Dags att återgå till bloggandet och visa er some pictures! Känslan har varit precis som vanligt, som om jag tagit studenten, ville göra om det hundra gånger till! En sån underbar känsla att se glada studenter och dessutom fotografera dem! :) Tänk att det har gått tre år sen min utspark, börjar jag bli gammal?! However, tänkte ta och visa er några bilder snart, stay tuned mina kära!

Modevisning Fantasy 2012

Foto av Mona Alatar
Det här är modevisningen jag fotograferade i slutet av maj. Jag har aldrig fotograferat en modevisning innan så detta var något nytt och kul för mig! :D Kläderna är designade av de duktiga modellerna!

Två snabba svar

Fick två frågor som jag tänkte ta och svara på.

Hej!
Var låg lokalen och vem fixade inredningen det var skit fint mashallah

Hej! Det var på Folkets hus i Malmö, har tyvärr ingen aning om vem som fixade inredningen, men visst var det vackert!! :)

Hej Mona!
Jag ska söka till lärarutbildningen i malmö högskola och jag undrar om man behöver en bärbar dator? Allts¨om den är till använding när man ska plugga i biblioteket.

Det finns gott om datorer på Orkanen (vet inte hur det är på de andra byggnaderna), så en bärbar dator är inte ett måste. Jag har studerat tre år på Orkanen och har aldrig kännt att jag behövt mer än min stationära hemma. Så det är upp till din bekvämlighet, lycka till! :)


En storstad

Senaste dagarna har jag verkligen känt mig rastlös. Vilken skillnad från att vara upptagen alla dagar fullt ut, till att vara helt ledig! Känner mig verkligen rastlös nu!! Behöver kanske en resa för att komma bort?! Helst en storstad. Men det känns omöjligt. Hur som helst jag längtar till nästa vecka, då är det dags för alla studenter att sparkas! :)

Like a fairytale

Foto av Mona Alatar
Ytterligare en bild från senaste plåtningen. :)

Flowers and colored circles

Foto av Mona Alatar
Barnporträtt
Sommarkänslor på hög nivå. :)

H ♥ M

Den 26e maj fick jag äran att filma en vigsel (med andra ord katb ktab) på två fina par. Det var bara för fint som vanligt och det är synd att jag inte kan visa resultatet! Men jag har ju alltid mina detaljbilder så ni får se lite av helheten. :)

Juni och Remby!