Vilken tycker ni?

Har så svårt att välja en bildfavorit på solnedgångarna ovan. De här bilderna har jag fotat på olika platser och miljöer, men varje bild har en minnesfull betydelse bakom. Därför är det svårt för mig att välja. Vilken bild tycker ni är vackrast? För övrigt är alla solnedgångar otroligt magiska och vackra. Jag längtar så otroligt mycket till alla sommarkvällar där man ligger på gräsmattan och observerar solens nedgång samtidigt som stjärnorna börjar lysa fram...

Födelsefirande


I början av veckan firade vi min systers födelsedag. Nu är hon en tonåring, oj oj oj! Det sägs att det blir farligt efter det men som det ser ut nu har det redan börjat höhö. :P Nädå! Det hände en massa konsigheter under dagen, vissa löste vi och andra struntade vi i och hade roligt istället. :D

Tråkigt nog blev jag sjuk efter det, under hela mitt sportlov, och det tog all min tid från bl a bloggandet.

Bästa upplevelsen

Bild 1-5 i Alanya. Bild 6 i Libanon. Fotograf; Jag.

Förutom alla roliga fotograferingar jag fått göra, från olika kulturer, så är resan till Alanya den absolut bästa upplevelsen jag varit med om! "Men vadå Alanya, det är ju bara en turiststad!" kanske ni tänker. Sanningen är faktiskt att den inte bara är det. I Alanya finns otroligt mycket att se, och när vi var där tog vi oss längre bort än det turistiska i Alanya. Det absolut bästa jag fått uppleva där är de enorma och fantastiskt vackra bergen. 2 km upp från allt åkte vi en gång, ett helt annat liv, ett helt annorlunda folk. Vi besökte byar och bostäder, satte oss i restauranger och tittade på fängslande vattenfall. :) I Libanon åkte vi också på en liknande tur, fortfarande inte som Alanyas tyckte jag, men vackert var det! :)

Har ni varit med om en oförglömlig upplevelse?

♥ ♥ ♥

Önskar er alla en kärleksfylld dag med era nära och kära. Själv ska jag tillbringa min dag med mina käraste och fylla dem med glädje å kärlek. :) Sprider också lite romans genom bloggen och låter er önska ett inlägg. Så släng en kommentar om vad just du skulle vilja se/läsa. :) ♥ Kramar till alla!!!

Rosa mobilskal

Från themobilestore.se

Å nu har snön kommit på riktigt!

Den har lagt sig ordentligt på marken, så att man kan se! Hur länge den stannar vet vi inte än. Men en aning för sen är den. Jag och lillebror har i alla fall ägnat vår söndagskväll med att gå ut en runda i snön för att få känna av den ordentligt. Vi blev överaskade av grannar (och barndomsvänner) till sällskap och det var kul! Det byggdes snöbollar och snögubbar, t o m snökrig som jag fick ge upp för kamerans skull.

För övrigt har jag mestadels slappat igenom hela januari månad med feber och andra vinterbesvär. Hoppas att er januari månad har varit bättre!