Promenad längs V. Hamnen

© Mona Alatar
En grå dag som igår var jag ute och gick på promenad i västra hamnen. Ibland kan jag tycka att det är en skön plats att gå till när man vill komma bort från stan.

More of Beirut


Tre slumpmässigt valda bilder från Libanonresan 2010. Det dröjde inte länge förrän den kreativa sidan tog över...

Beirut City


© Mona Alatar
Igårkväll satt jag och slappade framför datorn, hade varken lust med plugg eller annat. Hjärnan hade annat att begära, något annorlunda. Kopplade därför in hårddisken och kikade igenom bilderna. Där låg minsann flera bilder som dammade. Blev väldigt sugen på att redigera naturbilder så jag plockade fram några och satte igång. Den här häftiga byggnaden är bland dessa. Den är fotad i Beiruts finare områden i närheten av Rouché.

Johnny English helg


Har haft en myshelg med syskonen, där vi bland annat tillbringat tiden med filmer. Johnny English blev det denna gång, en helt okej film! De senaste helgerna har jag i princip bara tittad på filmer med syskonen, lite skumt för jag brukar väldigt sällan göra det nuförtiden. Men vi har haft kyliga, blåsiga och regninga kvällar med ruskigt oväder - så det passade ganska bra. De senaste filmerna vi såg var Mr Popper & his penguins (?) och Paul som vänner tipsat oss om. Rekommenderade filmer!
Just nu sitter här alldeles nyduschad och ska alldeles strax hoppa till sängs. Känner mig inte alls trött men jag måste sova för att få i mig tillräckligt med sömn, ska upp tidigt imorgon. G'night people!!

Memory 06-09

Under veckan var jag på besök i min gamla gymnasieskola
Många fina tankar och minnen kom fram
Jag rusade upp till fotoinställningen på skolan
Vacker konst på skolans väggar
Fotoutställningen bjöd på fina bilder från duktiga...kanske blivande fotografer
Försökte att knäppa upp en bild på mig själv, men det gick ju såå dääär med mobilen...
© Mona Alatar
Det känns lite tråkigt att skolan ska läggas ner. Jag vet inte så mycket om den saken egentligen men hoppas innerligt
att beslutet ändras, så att min syster och många andra får glädjen att göra det. :]

I'll be right here waiting for you

© Mona Alatar

Breaking Dawn

Under helgen var jag på bio med mina flickor. Vi såg fortsättningen på den omtyckta filmen, Breaking Dawn Del 1. Kan inte säga mer än att den var GRYM, men alltid lika vilseledd på slutet. Filmen måste ju fortsätta! Hallå? Varför tog den slut?? Det måste va nåt fel! Haha nej men det ska bli otroligt spännande att se andra delen, längtar redan!!


Every leaf is a flower


Between a million thousand leaves

Det här är tre bilder från min första höstplåtning i oktober - som jag är helnöjd med! Superduktiga och trevliga modeller resulterar till många bra bilder! +++++
Dessa bilder är omretuscherade. Blev lite missnöjd med den förra (som finns på Facebook) när jag plötsligt kom på en ny, så jag gjorde om dessa bland annat, vilka är tre av mina favoriter från den plåtningen. Tänkte ladda upp några till här på bloggen. :)

The kid

En bild från senaste plåtningen med en liten söt pojke. Har blivit lite smått förälskad i att fota barn, detta var dock ett lite äldre barn än flickan jag sist fotograferade. :)

Red, white, green...

Här sitter jag och sysselsätter min onsdagskväll med några bröllopsfoton som ska redigeras. Det här har jag nämligen efterlängtat! Vill ni se fler resultat? JA det kommer! :)

Constant absence

Hej alla fina, trogna läsare! Oktober månad har varit en väldigt hektisk tid för mig. Det var en period då pluggandet ökade i full hast och tiden räckte knappt till vilande stunder. Helgerna var bokade för bl a dans, fotograferingar, filmkvällar och sådant gött som man måste unna sig med. Men jag klagar inte alhamdullilah, jag har spenderat bland de roligaste och mest intressanta dagar på högskolan, med den bästa gruppen ever (!), saknar det lite nu när vi separerats igen. Jag är i alla fall glad över att ni är kvar, och samtidigt erkänna att jag saknat bloggandet lite (fastän det varit skönt att komma bort från datorn lite hehe). Har suktat efter att kunna blogga igen ganska länge och nu tycker jag nästan att det får räcka. Jag lovar inget, men jag ska försöka göra mitt bästa! :) Min Facebook sida uppdateras däremot oftare, in och gilla för att få uppdateringar direkt till din Facebook! :)

Sitter och myser i min enormt tjocka & varma kofta, laddar för filmkväll med syskonen. Idag är det lillebror som fyller år, grattis sötaste älskade busunge! ♥