Behind the hidden walls


Behind the hidden walls of Afghanistan, are two women living two separate lives, separated by love and betrayal, living in a world torn apart by war and hate, facing the reality that freedom is not an opinion, and realizing that the love of a child has its price, and that the strength to survive comes from inside, discovering that the only way to freedom is death.

Gissa hur glad jag blev när jag idag hittade trailern till A thousand splendid suns (som jag skrev om igår)?
Så häääär glad, om inte mer. Jag rös i kroppen bara av att se trailern. Enligt författaren kommer premiären på sommaren någongång under slutet av året, förmodligen i November. Jag hoppas verkligen det, vill inte vänta alldeles för länge haha! :D Åhh, hoppas även att filmen är lika bra som boken! Vill verkligen inte bli besviken på filmen. Men det lär jag väl inte bli när jag tyckte att jag kände igen karaktärerna på trailern direkt, och lite av händelserna också. Ahh jag vet inte, vill se den nu! Längtaaar!!

Kommentarer
Postat av: Tuka

Oh, vartifrån har du hört att den ska på bio? :O Har också läst boken och dog för den så hoppas för ditt eget bästa att det stämmer hahaha :D

2011-05-10 @ 08:35:19
Postat av: Mona

Haha :D, jag läste det på en intervju med författaren, på hans hemsida till och med, han hade sagt att han inte var säker på att han förstått det rätt men att det lät som att filmen publiceras i slutet av det här året. De har spelat in den sen 2006 så den får vara färdig snart tycker jag!!

2011-05-10 @ 19:41:19
URL: http://noonas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:
(Kommentarer som anses vara stötande mot mig eller andra raderas)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback