Det bästa med sommarenDe senaste dagarna har jag gjort det jag anser att man måste göra på sommaren,
nämligen plockat olika sorters bär, bland annat hallon och vinbär. Fina mamma gjorde även hallonsmoothie med våra färska hallon, muums, så nyttigt och gott! Har även haft picknick och sköna sommarkvällar med nära & kära. Hur underbart låter inte det? Man måste ju utnyttja solen när den kommer fram (och ledigheten förstås!), för som ni ser regnar det nu igen, och kommer förmodligen hålla på ett tag till.

Men sen tänker jag på om man inte borde utnyttja det också? Trots att Sverige förvandlas till ett paradis på sommaren när det är så mycket liv ute, så är jag en sån person som älskar naturen, jag tycker att det alltid finns något vackert i naturen trots väder, plats eller årstid. Och tänk att regn är något som vissa önskar att de hade i sina länder, precis som vi önskar att vi hade mer sol. Så se till att hitta dig sällskap och ut på en promenad i det plaskiga vädret! Det ska jag minsann också utnyttja nån gång denna sommar. :)

Ps. Tack för alla fina kommentarer jag fått på senaste tiden, och för er som undrade om jag gjort designen själv, så är svaret ja! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:
(Kommentarer som anses vara stötande mot mig eller andra raderas)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback