Uttryckslös

Hej mina fina vänner!

Måste bara säga att jag lever! Dock har jag riktigt tråkiga nyheter. Jag kommer att ta en bloggpaus. Hur länge? Det vet jag inte. Det får tiden avgöra. Vi får se. Men jag måste få slappna av lite nu. Har varit så stressad och gjort så mycket mer än vad jag trott det här året, så det behövs! Jag hoppas att det hjälper. När jag är tillbaka ska jag se till att vara fulladdad och komma med mycket roligare inlägg.

Ta hand om er! ♥

14 Juni

Måndag och en ny vecka idag. Har haft ganska mycket att göra de senaste dagarna. Allt från skolavslutningar, studentfester, besök hos släktingar, shopping osv osv... Undrar när all stress är över. Är nästan heeelt slut. Jag dör, jag får damp!!!

I fredags var jag på min lille brors skolavslutning. Det här året hade de en annorlunda avslutning, den var väldigt kort och inomhus. Det var synd men gjorde ändå inte så mycket. Min lille syster är jag så stolt över. Hon har varit "programledaren" av skolavslutningen, hon var även med på en modevisning, där visade alla elever upp sina klänningar som de själva hade sytt. Min systers var jätte snygg! :D Så söta de var allihop haha...

I lördags var jag även på min kusin Hibas studentfest, den var också lyckad och vi hade jätte trevligt allihop!


Grilldagen

Jag spenderade som sagt förra lördagen (5 juni) med familjen. Vi satte oss på en park där vi grillade och umgicks halva dagen. Det var trevligt att ha Suhad och Sara som sällskap, så vi måste göra om det en gång till! Hände även en massa skoj under dagen, men jag låter först bilderna förklara...
Bilderna är fotade av Sara A, redigerade av mig.

Jag har ännu inte fått alla bilder, och vissa av dem kan jag inte dela med mig utav här på bloggen. Men...förutom det roliga sällskapet, den goda maten osv. så hände tre roliga händelser under dagen.

Nämligen...

1. Fåglarna siktade fel så att bajset kom på Suhads huvud (stackar, haha, hon tyckte det smällde på huvudet liksom)...
2. Min lille syster lyckades få in ena skon på elden när hon spelade fotboll med lille bror. Det roligaste var när min lille bror försökte få bort elden...det såg istället ut som att han ville döda en fluga.
3. Min pappa skulle skjuta bollen och sandalerna flög av...och kom nästan på någon.

Hahahaha :D ... alltså jag skrattade så mycket åt det, fick jätte ont i magen till slut.


Jokertattoo.se

Kom på en grej igår.
Jag har nämligen berättat att jag höll på med något hemligt i våras, men då har jag tydligen glömt att berätta vad det var. Nu ska jag i alla fall avslöja det.
Det jag sysslade med var ...*trumvirvel*... - en hemsida för en tatoo-intresserad kille här i Malmö! Så om du är sugen på en tatuering, jalla kontakta honom via hemsidan redan nu!

Jag kommer att uppdatera ny info ständigt. :)


Klicka på bilden för att komma till hemsidan

Ett udda, men roligt studenfirande!

Igår var jag och min vän på vår allra närmsta väns utspark. D var jätte snygg mashallah och vi var alla glada för hennes skull. :D

...så glada att satte oss med henne längst bak i bilen, höll i den turkiska samt turkmänska flaggan och skrek av oss vår glädje för henne, sjunga och dansa. Ni kan inte ana hur taggad jag blev när jag fick lyssna på den här, den här och den här låten (mina absoluta favoriter) samt att dansa till dem, haha!

Tack för att jag fick dela med mig min glädje för den här oförglömliga dagen vännen, jag önskar dig all lycka i framtiden! :) ♥

Och självklart tog vi många finfina bilder från dagen. Bilder på mig/oss kommer jag dock inte att dela med mig av här på bloggen.


Idag är jag helt förkyld och känner mig alldeles för trött, så jag tar en paus från bloggandet och allt, och vilar mig istället.

Picknick med vännerna

Igår hade jag och vännerna picknick i s.k. "min park". :P Det är snarare vår minnespark, eftersom vi har där alla  våra roliga minnen från vår grundskoletid och uppåt, haha.

Igår spenderade vi i alla fall en underbar tid tillsammans, där vi hade med oss lunch och fika med frukter, så som jordgubbar doppade i choklad, mummms...

Helgen

Både igår och idag har jag varit ute och utnyttjat vädret. Det är inte ofta vi har sol här, så varför inte? ;) Dock känns det som att det blev för mycket utgång på en och samma gång. Har varit på två studentfester, grill och picknickdagar, besökt mormor och morfar och nu känner jag mig helt slut. Ska försöka vila upp mig till imorgon, för då har jag en massa att göra. :)

Kommer att ladda upp bilder från dagarna imorgon (om Gud vill). Sara måste bara skicka klart alla bilder först, och så ska jag ladda upp mina, känner inte för att göra det nu, är sjukt trött!! Aja, ska lägga mig snart. Ta hand om er! ♥

Kusinens student 2 Juni


Ghedir efter utsparken...

Plakatet...
Sp3b's flak...Studentglädje...

Hahah...det roligaste hände här..när killen med högtalaren började sjunga "jel3an aboko...yoya!!"

Ghedir säger "yoya!!..." :D

Efter det blev det ett stort firande hos min moster, med alla nära o kära...


Tack för denna underbara dag! :)

Sommarlov!!!

Mitt sommarlov började den 2a juni i år. Så himla skönt att jag inte kan förstå det!! Det blev ännu skönare när vi fick ett så fint väder. Jag har njutit till max under de senaste två dagarna, och även idag. Jag har varit på två studentfester och promenerat i det otroligt sköna vädret.

I tisdags skulle min kusin Ghedir ta studenten. Jag slutade (som tur!!) en timme tidigare så jag gick hem till dem direkt för att fixa det sista inför festen. Vi hade otroligt roligt, och jag hoppas att han även tyckte det. Vi var alla glada för hans skull. Kommer att berätta lite mer om det med bilder om en liten stund. :)

I onsdags hade jag och suhad tur med vädret, för då skulle min vän Zehra ta studenten. Dessutom var det på min gamla gymnasieskola. Så vi promenerade dit två timmar tidigare. Vi satte oss först på MC och fikade, snackade om allt mellan himmel och jord, sedan promenerade vi tillbaka till skolan. Där mötte jag min gamla fotolärare och rektorn. Vi satt och pratade om vad som hänt osv osv...det var riktigt roligt att få träffa alla vänner och lärare där igen. Det fick mig en otroligt skön känsla av våra gamla roliga minnen. ♥ (berättade även att vi var jätte ledsna eftersom den ska stängas om några år!)

På vägen hem hittade jag och Suhad på en massa roligt (och dumheter), för vi blev rätt så uttråkade där i slutet, haha! :D

...och grattis till alla som tar studenten!!

Körkort

Jag har länge funderat på att ta körkort, men utan att komma vidare. Anledningen är ju tidsbristen så klart. Under det tredje året på gymnasiet ville jag inte stressa med körkortet i och med att jag redan var stressad med projektarbetet. Under sommarlovet hade jag knappt någon lust. Och under det här året tog studierna all tid igen. Men när jag väl tänker efter så är körkort inte hela livet för mig just nu. Jag har ändå rätt så nära till allt och får oftast skjuts när jag behöver det. Dessutom kräver det väldigt stor ekonomi och ansvar, vilket jag inte har som student, hihi. ^^ Det som jag oftast oroar mig för är att när jag väl får en bil och ska börja köra - hur kommer det att gå till?? Hur funkar det med bilar egentligen? Vilken bil ska man köpa? Osv osv...

Jag är väldigt förtjust i sådana bilar. :) Detta är en Cadillac Escalade.Hur brukar ni tänka? ;)

Friis & Co


Tack Caroline ♥

1 Juni

Idag är det den första juni - äntligen! Som jag har längtat till denna underbara månad. Den påminner mig om ganska mycket, bl.a studenten, Alanya och mycket mer - oförglömlig månad! Det här året ska jag också göra mycket roligt (om Gud vill). Det börjar redan den här veckan då jag ska på studentfester, kommer att blir jätte roligt och jag kommer säkert känna att det är min studentdag också, haha! Nej, men jag måste göra den här dagen oförglömlig för mina underbara vänner! :) ♥