Ny HeaderJag berättade innan att jag ville byta designen på bloggen. Men nu har jag ångrat mig. Det blir bara en ny header istället. 

Vad tycks?

Sunset


Foto: Jag


Här är ännu en bild som fotades under slutet av grilldagen. Tycker att den ger en jätte härligt känsla när man ser den, vad tycker ni? I alla fall, igår satt jag och fixade en ny header till bloggen, det blev flera bilder kan jag säga....men nu har jag äntligen valt en av dem som jag snart ska lägga upp. :)

Förresten.
Har ni sett min nya logga? :) Jag fixade den i fredags, hoho. :)

En solig dag i april...den 26e april var vi ute och grillade med familjen. Det blev mycket arabisk mat, kebab och grönsaker samt vattenpipa för min morbrors del. Ja, helt enkelt en härlig tid som spenderades tillsammans med familjen. ;)

Plakatet

Igår fick jag hem mitt plakat, ho ho!!! Jag blev jätte nöjd med den. Nu är det inte så mycket kvar till studenten! :D

Tänkte ladda upp en bild på plakatet, men det funkar inte!? :(

Här ser ni den ! :DA & S VigselFör ungefär en månad sen var jag bjuden på en annan vigsel, där fotogragerade jag flera bilder och filmade några video från vigseln. Därefter skulle jag redigera några bilder och fixa ett video med alla bilder och video från vigseln i. Men som sagt så har jag inte hunnit göra så mycket efter det, utan jag har bara redigerat en bunt bilder. Igår hade jag dock tid att fixa dem så jag satt och gjorde klart allt. För en stund sen fick dem alla cd-skivor med bilder och video. Hoppas ni är nöjda.. :) Jag bjuder på en bild från vigseln ovan. Det var en jätte rolig kväll måste jag säga! ♥

I'm back !

Efter 3 veckors kass uppdatering är jag äntligen tillbaka!
Jag har faktiskt saknat bloggen jätte mycket, men har tyvärr inte kunnat blogga p.g.a. en massa prov och inlämningar! Men snart är nästan allt gjort, har dock en inlämning kvar till nästa vecka som jag så småningom kommer att göra under veckan då jag har ledigt på torsdag och fredag. Har även en massa bilder och video som ska redigeras till nästa vecka. Lovar att visa er några av bilderna så snart som möjligt! :)

Funderar även på att göra om bloggdesignen lite, men vi får se hur och när det blir! ;)