Sunset
Hur kan tiden gå så fort igentligen ? Jag har så mycket att tänka på så att jag knappt minns vad jag gjort. många bollar i luften att jag knappt minns själv.

Det finns inget roligt i min värld just nu, bara kaos, en massa arbeten och prov. Försöker hitta tid till att umgås med familj/ syskon och vänner samt bloggen.

Nu när jag har en kamera vill jag dessutom fota mer än vad jag brukar, detta krockar ju givetsvis med läxor, arbeten och prov samt årstid. Det är så tråkigt, grått, blött och mörkt ute. När jag går hemifrån är det mörkt och när jag kommer hem är det mörkt. Inspirationen är väldigt liten då. Man vill ju vara hemma och mysa när det är mörkt och kallt ute.

Jag har också börjat rita/teckna mycket nu och samtidigt insett hur mycket jag saknar det. Det var ett tag sen jag gjorde det (cirka ett två år tror jag) och jag vill inte heller lägga de åt sidan. Spenderar ingen tid alls framför tv:n nuförtiden då jag sitter och gör en massa annat istället. Vill inte heller fastna vid någon ny turkisk serie nu när jag har en massa annat viktigare att göra. Deras serier är mitt absolut favorit och jag blir helt glad i magen när jag tittar på dem. Vill så gärna se om på Gümüs eller Aci Hayati kanske?

Jag dör snart alltså, hur ska jag hinna?
Jag har hittills 6 prov som väntar. Och som sagt en massa annat. Ingen levande människa kan ju klara allt detta. Nää, jag antar att jag får ta fram en planeringslista snart.
Konstigt nog lider bloggen av min tidsbrist ( förutom när jag har tid då ), men även om jag inte är en bloggare som uppdaterar minst 5 gånger om dagen så tycker jag det är så otroligt kul så att jag gör det när det finns tid. :)
Vill ha sommarlov NU!

Förresten! Nu har jag fixat menyn och gjort bloggen lite bredare så att bilderna ser finare och större ut. ;)

Kommentarer
Postat av: sasu

fina bilder, sötis. jag hoppas att du får tid med din familj, vänner och jag hoppas att du får mvg på allt insalla. hihi puss på dig . OBS gjömmde något, jag märkte att du gjorde bloggen eller bilden bredare, snyggt!!!

2009-01-24 @ 20:12:08
Postat av: sara

Du är förmodligen lika stressad som jag, fast mitt problem riktar sig mest till familjen och vännerna! Jag är så illa till mods att jag har lust att skälla på alla här hemma. Alla ställer så höga krav på mig att jag hinner inte ens se mig själv i spegeln, mycket måste göras hela tiden och inte tar det slut. Jag vill bara vara i fred, det är allt.

Gillar bloggens look men varför så gråa bilder, mona lilla? Jag gillar de men man vill helst se bilder som man har inte sett förut, bilder som får en att le och får glada tankar av... eller? Jag beundrar allt du gör sötis och vill bara hjälpa dig.

Du har ett program som jag önskar att jag hade och det är ju fotopro. Du kan göra massor med den eller har jag fel?

Tänk inte så mycket, utan gör det väldigt enkelt, gör det som kommer först upp i dina tankar. Det är faktiskt så jag tänker och hanterar saker och ting.

Massor med kramar

2009-01-25 @ 19:27:51
Postat av: Amanda 's k a n d a l i s m'

härliga bilder du, speciellt den översta!

känner igen mig, speciellt i skolstressen och att vilja hinna mer än man gör! men allt löser sig väl tillslut :)

2009-02-01 @ 15:42:02
URL: http://www.skandalism.devote.se

Kommentera inlägget här:
(Kommentarer som anses vara stötande mot mig eller andra raderas)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback