Wedding

 
Här är en liten bildsamling från min senaste bröllopsfotografering! Är alldeles nöjd med resultatet, älskar den mjuka stämningen i bilderna! : ) 

Min Eid

Tunika & Jeansleggings - H&M / Skor - Dinsko / Skärp & Sjal - Lindex 
 
Min Eid spenderades med släktingar från alla håll. Trevligt var det! Hängde också på Malmöfestivalen en dag med syrran och min bästa! Åt min efterlängtade Adana kebab, så obeskrivligt gott! Ett plus att några goda minnen svävade runt av att äta den, och ännu mer plus att vagnen hade fin (turkisk) musik som fick hjärtat att slå extra slag! ♥ 
 
Hoppas att ni har haft en fin dag! 

Glad Eid!

Vill bara slänga in ett inlägg för att önska er glad Eid! Plattformen här har slöat enormt i flera dagar, därav dålig uppdatering. Men jag kommer med en Eid outfit till er Insha'allah! Stay tuned... ; )

Jag har gått och blivit förälskad i...

 
...TURBANER!
Stilen ser så sjukt snygg och enkel ut, så jag vill testa testa testa! Kanske inte alla modeller ovan, men något som passar mig. Får testa mig fram med olika tyger, mönster och sjalar (och inte så skrikiga färger?)... #kreativitetenflödar

Beirut, del 3

 
Den här gången tänkte jag tipsa om en mycket omtyckt restaurang i Beirut. Restaurangen ligger inte i Beiruts centrum utan en bit bort, närmast flygplatsen. De serverar god och hygieniskt omhändertagen mat med många olika valmöjligheter. Förutom det är hela miljön och arkitekten vackert uppbyggd, med gammal inredning som påminner en hel del om Bab el hara, hehe. Ni som sett serien förstår vad jag menar. Servitöserna hade röda hattar osv. Mycket bra tips till er som ska till Beirut, testa Assaha Restaurant! : ) 

Beirut, del 2

 
Trots att vi bara var på semester för avkoppling kunde vi inte låta bli att göra något annorlunda. Det är ju bara tråkigt att göra samma aktivitet hela tiden. Hur som helst, vi tog oss ner vid Rouche och skulle kolla hur det var med båtarna som åkte under klippan. Blev tyvärr inget av det. Båtarna såg inte helt säkra ut och dessutom var det höga vågor, så ingen ville ta risken! Däremot blev det lite vandring för att se utsikter från annorlunda synvinklar. : )

Årets höstfavoriter

Bildkälla Primarks Höst Kollektion 2012

Har ni kikat in höstens kollektioner än? Jag älskar oldschool stilen med de jordnära färgerna plommonlila, militärgrönt, senapsgul, beige och vitt! Jag är framförallt förälskad i söta knälånga klänningar, stilrena kappor, polotröjor, långa tajta kjolar och långklänningar. Eller varför inte en stor, mysig mönstrad tröja? Väldigt fint och enkelt till vardags! : ) 

Beirut, del 1

Här kommer några blandade bilder från sommaren i Beirut, 2012. Jag har inte varit så flitig med kameran under denna resa. Det har inte varit mer än semester och häng med kusiner. Så många bilder från nya äventyrsställen kommer ni inte att få denna gång. : )
 
Ja, Beirut fick alltså en andra chans! Men egentligen var resan mest för att träffa kusiner som vi aldrig träffat. Vilken underbar känsla att få träffa dem i verklighet. Vilken frihet. Har nog aldrig känt mig lika tillfredsställd som då. En konstig underbar känsla. Jag skippade därför kameran en hel del gånger och lät ögonen vila av lyckan med dem. Fanns nog ingen härligare känsla! Lät så klart kameran få ta några kort till minne. :' )

Hej hej!

 
Många undrar säkert vart jag hållit hus de senaste veckorna. Sanningen är att jag varit på en kort semester utomlands. Ni som följer mig på instagram har fått en ordentlig uppdatering från resan. För er gulliga som fortfarande följer bloggen kommer jag snart att hålla igång den igen och visa vad jag har med mig. Tyvärr har jag kammat med mig en sjukdom hem, så jag ska försöka vila upp kroppen och komma tillbaka med godare nyheter, om Gud vill! : ) 
 
Har inte hunnit önska er Ramadan Karim heller ju! : )