Düden waterfallÄr inte bilderna helt magiska?

Man tror ju nästan att jag varit på ett sagolikt regnskog. Men sanningen är att det verkligen var lika magiskt vackert som på bilderna. Vattenfallen fanns i olika former och mängder, och för att inte tala om de vackra växterna och naturen. Düden är alltså en plats att rekommendera när man är i Antalya, och precis som den första bilden talar så finns lite allt möjligt i stället. Det finns gott om restauranger och man kan även ta med sig egen mat för att ha picknick på parken, perfekt!

Nu måste jag bara berätta om piraten på femte bilden nerifrån. Honom såg jag från långt avstånd när jag fotade vattenfallen, han hade en hel folkmassa runtomkring sig och jag kunde därför inte se vad det var som lockade till sig folket. Blev lite fundersam och nyfiken, jag undrade vad han gjorde. Under tiden hade jag två unga pojkar som följde efter mig, tittade på när jag fotade och som verkade nyfikna. Efter ett tag vågade de sig fram och frågade lite grejer. Självklart trodde dem att jag var turk av en anledning, och jag svarar lite på turkiska när jag ändå förstod frågan och kunde besvara den. Detta leder så klart till att de fortsätter prata turkiska med mig, men denna gång förklarade jag att jag inte kunde så mycket. Det var lite svårt att tro för dem då de tyckte att jag hade en bra dialekt (haha). Jag tackade de söta pojkarna och gick vidare tills jag möttes av piraten som hade tjuvlyssnat på vår diskussion. Nu visste han att jag var en turist och utbrast Are you a family?? Jag och min lillebror tittade förvånande och gav ett ärligt ja. Then come here, come come come... Jag och min lillebror förstod inte riktigt vad som var på g. Skulle han visa oss något? Eller göra något trick? We'll take a picture together! Utbrast han några sekunder efter. With my camera? Frågade jag fundersamt när jag inte kunde se någon fotograf. No, we have a professional photographer, sa han och pekade mot träden. För ja, där stod han bakom en buske och gömde sig!

Hahaha, jag kan inte förklara med ord hur rolig och smått pinsam den situationen var! Men varför skulle han stå där och gömma sig bakom en buske? Man vill ju se fotografen, haha! Det var i alla fall roligt och minnesvärt nu när jag tittar tillbaka på bilderna, förvänta er ett inlägg med dem senare. Annars är detta det sista bildinlägget. Jag kaaanske publicerar något inlägg med video, men det lär dröja. Hoppas ni gillade årets Turkiet inlägg i alla fall. :D

Kommentarer
Postat av: Ayan

Å, så himla vackert!

2011-09-07 @ 22:24:21
URL: http://ayans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:
(Kommentarer som anses vara stötande mot mig eller andra raderas)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback