Theme 2011 - Dreams


“Dreams are like stars...you may never touch them, but if you follow them they will lead you to your destiny.”

Theme 2011 - Success


“Success is simple. Do what's right, the right way, at the right time.” ~ Arnold H. Glasqow

Huuum...today I've learned that...


“I've learned that people will forget what you said, people will forget what you did, but people will never forget how you made them feel.” ~ Maya Angelou

Law yomSally Ahmeds nya (och första) singel är släppt!
Sally var en av deltagarna på Star Academy för flera år sedan. Jag minns hur jag satt bänkad framför varje final på fredagarna, jag älskade det och minns det som om det vore igår. Haha. Nu för tiden har jag knappt tid för tvn, eller lusten att följa programmet. Ett undantag är dock förra året, för då fanns deltagaren Mohamed Maghraby med och han är helt fantastiskt, både som artist och person! Måste erkänna att jag saknar det ändå. :) ♥

BarnporträttI måndags (10e januari) var jag på besök hos S.

Jag skulle nämligen fotografera lilla Nono. Hon ställde upp jätte bra och de flesta bilderna blev jätte fina. Men när hon väl blev hungrig och inte fick som hon ville - ja då skulle vi akta oss, haha! ♥ Det var i alla fall trevligt att spendera två roliga timmar med Nono och S. ;)

HappinessÄr så hääär glad just nu (och lite till höhö).
Den här veckan har varit toppen! Jag har gjort så mycket och inte slösat bort någon onödig tid hemma. Jag har bland annat pluggat och slitit som en häst, inte bara denna vecka utan hela jullovet, men jag är så klart glad över resultatet. Jag har också hunnit träffa gamla vänner och haft två fototräffar. Därför belönade jag mig själv med lite shopping och nu en hel veckas ledighet, yeaay! :D ...när alla andra går i skolan *fniss*...

Ps. Min resfeber dök upp helt plötsligt också haha, weird!

Innocent facial expression

I söndags var jag ute på en lång fotopromenad med Ama.
Vi pratade om allt som hänt oss i livet (var ju ett låångt tag sen vi sågs), knäppte ihop några porträttbilder på varandra, testade olika inställningar och bytte lite erfarenheter. Det var jätte trevligt! :) Det enda negativa med den dagen var vädret! Det regnade, snön hade smält och det bildade bara äckligt slask (dessutom frös jag rejält om fötterna, hade ju stått flera timmar utomhus, haha!). Så vi hittade tyvärr inga vackra landskapsmotiv att fota.

Theme 2011 - New start


Fotad med Canon 550D + Canon f/1.8

Theme 2011 är ett projekt som jag och Amatillah nyligen har startat. Varje vecka kommer vi att ha ett tema som vi personligen tolkar och sedan visar med ett foto. Bilderna publiceras på bloggen och på vår flick-grupp. Eftersom vi båda studerar har vi räknat med några förseningar. Detta tänkte vi lösa genom att samla alla teman och publicera dem så fort vi kan. Vår dealine är på söndagar kl. 00.00. Jag hoppas att ni vill följa oss! :)

Bilden ovan tillhör det första temat för vecka 1 - New start. Jag är en aning missnöjd med den, men det är för att vi hade kort tid på oss. Nästa gång lovar jag bättre och mer genomtänkta bilder!

Bilder från övernattningen

Hahaha, Zaz gjorde en härlig blandning ↓

Sköna Soso ville visa hur rund hon blev efter all skräpmat. ↓

Zaz hade snygga ringar på sig! ↓

Det busades lite... ↓

Skrev jag lite? Det blev nästan inga seriösa bilder hahaha.

Älskar er! ♥

Förnyad layout


Den gamla ↑

Den nya ↓


Kvällen har ägnats åt att fixa layouten på bloggen.
Har funderat på att byta designen ganska länge, så jag tyckte att det var dags. Just nu har jag bara hunnit med layouten. Har en del kvar att fixa med den sen ska jag börja på detaljerna så som länkar mm.

Tycker att layouten ser lite mer vinteraktig nu, den gamla var för varm och höstig. :)

Ps. Jag har sett att jag fått en del frågor, jag svarar på dem så fort jag kan.

Nyår

Nyårsafton firades med två fina töser, syster Soso och kusin Zaz.

Under de fem timmarna innan klockslaget hann vi se på roliga youtube klipp, proppa i oss en massa chips och godis, reflektera över året som gått och lista våra nyårslöften. Dagen var med andra ord väldigt underbar. När klockan slog tolv var det dags att kolla på alla fina fyrverkerier, eller som jag istället gjorde, fota fyrverkerierna. Jag tyckte dock att det var en väldigt kort stund jämfört med alla andra år. Varför, varför, varför när jag just hade så många bra idéer...?!

Nästa dag, 1-11-11,  tog jag med mig tjejerna ut tidigt på dagen (läs:klockan 12) för att fota lite porträtt. Mest för att jag skulle trösta mig själv, och för att ha lite skoj så klart, haha. Bilder kommer senare. :)

Tack för två underbara dagar tjejer, älskar er!