Manavgat WaterfallEftersom vi är en familj som är väldigt förtjusta i vattenfall kunde vi inte låta bli att missa Manavgat Waterfall.
Denna vackra plats med den urläckra naturen ligger bara några minuter från Manavgat centrum. Det var enklast att ta sig dit med dolmus (minibuss) som vi fick byta till när vi hoppade av på centrum. Platsen gästades av väldigt många turister som undersökte de vackra skapelserna, shoppingen och nöjena samt av turkiska invånare som ville växla om lite.

Vattenfallet ser ni på den bilderna ovan. Där fanns även en restaurang med vacker vy från vattenfallet och en "balkong" där vattnet från strömmen kunde komma igenom, vet inte riktigt hur jag ska förklara det, men jag tror nog att bilderna säger allt. Jag och min lillebror doppade fötterna i det iskalla och klarade seriöst inte av att stå där mer än 10 sekunder, så kallt var det! Man kunde även promenera runt vattenfallet för att se vyn från andra vinklar, men det skippade vi då fötterna skrek.

Restaurangen hade ett bra urval av turkisk mat och vi åt, som ni ser, fisk och köftemix, det var rysligt smarrigt! Det fanns även små stugor med glass (bl a glasshowen ovan), kebabrullar och lite till (som jag inte riktigt minns). Souvenirbutikerna ser ni en bit av på sista bilden, och det fanns det gott om. :)

Kan även avslöja att vi åkte hit typ..tre gånger? Så underbart var det att sitta där. Sista gångerna satt jag och mina syskon och filmade en hel del roliga filmklipp...som ledde till en liten publik i bakgrunden. Det var rätt så roligt, och helt klart värt ett besök! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:
(Kommentarer som anses vara stötande mot mig eller andra raderas)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback