“Better to light a candle than to curse the darkness.”


“Better to light a candle than to curse the darkness.” ~ Chinese Proverbs

Första advent idag. Flera tusentals människor tänder ett ljus idag...jag tänder flera. Tycker om att tända ljus och framförallt under en sån kylig och mörk dag, mysigt. :) Nu ska jag spela PS3 med lillebror och mysa framför tvn med resten av familjen. Take care people! ♥

“You are ice and fire...

...the touch of you burns my hands like snow.” ~ Amy Lowell


Så vad tyckte ni om snöovädret idag? Visst var det mysigt? Höhö...jag skulle gärna velat läsa och dricka en varm choklad då. Mumms. Men idag har jag faktiskt haft en stor städdag. Har gjort i ordning garderoben, som var upp och nervänd, tvättat kläder, bytt sänglakan och sånt där tråkigt.

PS. Det här inlägget är tidsinställt. Första gången jag använder det, tack för att ni fixade det blogg.se!
Just nu sitter jag förmodligen och kollar på min favoritserie (Aşkı memnu) eller läser en bok.

Snow and iceSometimes I long back to...Den här låten (bland annat) har repeteras om och om igen på min iPod de senaste dagarna. Saknar gamla tider, allt ifrån barndomen, högstadiet upp till gymnasietiden och mycket mer. Vem saknar inte de gamla tiderna egentligen? Allt var så himla bäst då. Nu händer typ bara tråkigheter som explotioner m.m. På tal om det, någon som kände det imorse? Jag hade värsta mardrömmen och vaknade upp av det, trodde att jag var i krig eller nåt. Haha. Men men...tyvärr går det inte att spola tillbaka tiden, så det är inte värt att klaga. Förövrigt så har jag alltid gillat Mohammed Fouads låtar, så himla bra! ♥


Which dress, which color?Jag har världens största shoppingsug just nu, jag vet inte vad det beror på, men efter att jag sett dessa underbara klänningar kom den igång. Haha, låter som en maskin eller nåt. Men i alla fall....visst är de duuuunderbara?! Älskar alla ovan ↑ men jag har ändå rangordnat dem (fr. vänster) och har fortfarande beslutsångest. Ska jag beställa hem en av dem? Vilken i så fall? Eller kanske alla? Eller ingen alls? Haha, hmmm...vad tycker ni?

Autumn is a second spring when every leaf is a flower.

 

Autumn is a second spring when every leaf is a flower.  ~Albert Camus

 

Såg ni hur fint det snöade igår? Årets första snö kom. Jag kunde knappt tro det, att den kom tidigare än förra året. Jag var på väg ut på morgonen, då såg jag hur det droppade på vattenpölen, äh...det är regn, tänkte jag innan jag skulle ut. Men icke sa nicke! Det snöade!! Jag skickade ett sms till syrran för att titta ut genom fönstret, gissa om hon blev glad? Jag fick "Jippi" som svar, haha söta. Synd bara att den inte lagt sig, den hann smälta alldeles för fort. :(


It's still autumn


"No shade, no shine, no butterflies, no bees, no fruits, no flowers, no leaves, no birds - November!"~Thomas Hood

Ännu en bild från höstplåtningen. Love it more. Ska försöka visa mina favoritbilder lite senare. Nu måste jag ta itu med plugget, och imorgon är det fredag, wihoooo!

Autumn, the year's last, loveliest smile.


" Autumn, the year's last, lovliest smile." ~ William Cullen

Detta är en bild från min senaste plåtning. Älskar den. Får en vacker, mysig känsla när jag tittar på den, och färgerna är så underbara i bakgrunden. Har en hög med bilder, visar dem när jag kan...

Nyrenoverat

 


Nu har jag äntligen renoverat om bloggen! Det tog tid. Men nu är jag nöjd, finns bara några detaljer kvar att fixa. Har varit väldigt uppdagen med plugget as you see, grupparbetet är på full gång. Men nu när jag har en ny design kommer jag att försöka göra några roliga uppdateringar, jag lovar inget, men ska försöka. ;) Ha det gött och glad eid till alla muslimer!

OBS! Om ni inte kan se designen eller om den ser konstig ut, tryck på F5 tills den fixar sig.

God give me strengthMina fem lediga dagar, eller mitt korta höstlov rättare sagt, har bestått av trevliga besök.

Bland annat av mina urgulliga kusiner som jag satt och delade minnen och tips med, vi hann till och med skapa egna drömmar, haha. De fattar nog vad jag menar. I alla fall... Dagen därpå var vi hos mormor och morfar där vi också träffade på andra kusiner. Lika roligt som alltid! Förutom alla fina besök så har jag framförallt slappat, för det var det jag var i behov av! Och designen blev det inget av heller, haha, allt sabbades mitt i allting, ingenting ville som JAG ville, så jag blev sur ...och sköt upp det... Har ni dessutom sett vilken enorm kyla det har kommit till Malmö? Frost överallt. Hade nästan ingen lust att gå ut idag. Detta är alldeles för deppigt, och jag blir i alla fall inte pigg av det.

Cats come when they feel like it. Not when they're told.Foto: Soror, Modell: Jag, Make Up & Styling: Jag

Höstlov

Nu börjar mitt höstlov!!
För er som inte vet så har jag haft föreläsningar som vanligt. Jag har haft en tenta, några inlämningar och redovisningar. Men nu är allt avklarat. Godkänd på tentan också. Riktigt gött! Det ska bli en fotopromenad som belöning, och roligare inlägg så klart. Har saknat bloggandet lite faktiskt. Jag måste bara fixa en ny design så att jag får tillbaka min motivation. :)