Alay


Alay var mitt absoluta favoritställe nummer 1 i Libanon!
Jag blev verkligen kär i första ögonkastet av detta ställe. Så fint vart det! Varför? Jo, för att miljön var mycket trevlig. Det låg väldigt högt uppe på berget, så det tog lite dit att åka dit. Men det var verkligen värt det. Det fanns ingen dålig atmosfär, mycket svalare och framförallt renare. Stället har dessutom väldigt mycket att bjuda på, bl.a. shopping (det fanns enormt många butiker med väldigt snygga kläder, skor, accessoarer & prylar), restauranger, caféer och mycket mer. Men Alay är framförallt känt för sitt nattliv. Folk börjar komma dit under kvällen för att dansa, ta en fika med sina vänner eller nära och kära och ha det allmänt trevligt.

Det var även här jag lärde känna ett gäng tjejer från Kuwait. Riktigt trevliga var dem och vi hade hur roligt som helst under de sista timmarna. Det var verkligen synd att vi hann upptäcka det sent. Men nästa gång är det här jag ska spendera min semester i Libanon inshallah! :D


Kommentarer
Postat av: Soror

Ellerhur,när du fixade bilderna så sa jag vaah det där kan inte vara i beirut :P

men jaja iallafall om vi åker till libanon en gång till så ska vi vara här uppe i alay inte i beirut :D hihi eller okej vi kan väl ner till beirut och åka till raoushe/mrayse och så vill jag också se b3albak ;)

HEJDÅ :D hihi ^^

2010-08-29 @ 19:06:34
URL: http://soror.blogg.se/
Postat av: Mona svarar

Soror: Ja eller hur soso! :D Bestämd och klart! :D

2010-08-29 @ 19:34:04
URL: http://noonas.blogg.se/
Postat av: Kabab

Älskar libanon!

2010-08-30 @ 16:12:15
URL: http://kababmannen.blogg.se/
Postat av: amira.

riktigt balla bilder!

2010-09-05 @ 19:18:11
URL: http://aaamiraa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:
(Kommentarer som anses vara stötande mot mig eller andra raderas)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback