KlockhalsbandSånna här gamla och tjusiga klockhalsband har jag velat ha sen jag var 10-12 år. Problemet var att jag aldrig hittade dem i någon butik. Okej, jag var nog ingen sån som gick runt i butiker och shoppade i den åldern, haha, men jag frågade faktiskt mamma och då sa hon att hon inte hittade dem. Inte så konstigt egentligen när den användes för lääänge lääänge sen. Men jag ville så gärna ha dem till en lek.

Nu hittade jag dem hos Cocoo, och då kom jag på det. Tycker faktiskt att de är riktigt fina att ha hemma, i sitt rum eller på skrivbordet, inte för att hänga den runt halsen direkt. Nu funderar jag på om jag ska beställa en sån. Men då kommer jag nog att få en beslutsångest igen. Varför? Jo, för att de finns i olika varianter - och alla är lika fina!!!

Kommentarer
Postat av: Sara

Det finns sådana klockhalsband på ginatricot i entré, tror jag. De har inte någon lock eller något men de var faktiskt fina. Jag var mycket nära att köpa en men sen var det något i mig som var lite tveksam på köpet. Du kanske kände likadant?

2010-04-22 @ 11:12:14
Postat av: Mona svarar

Sara: Då ska jag dit och kolla när jag har tid. Men synd att de inte har någon lock. Klockan ovan är precis som den jag önskar, hehe. Kan vara därför du blev tveksam på köpet? För att det inte fanns någon lock? :)

2010-04-24 @ 21:28:26
URL: http://noonas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:
(Kommentarer som anses vara stötande mot mig eller andra raderas)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback