Liten serieteckningÅhhhh vad härligt det är med helgen!
Dagen började med att pappa väckte mig klockan elva och jag kände mig dödstrött, men kom snart upp och hittade på en massa att göra.... Låg och planerade först, skulle plugga till naturkunskapsprovet egentligen, men ser vad jag gjorde istället, hehe. Sen käkade jag en jättegod arabisk maträtt, min favorit, som mamma gjorde (hon är en grym kock! Eller som jag brukar säga så är hon en mästerkock! Hehe...).
Snart ska jag läsa färdigt Om jag kunde drömma så att jag kan börja skriva recensionen imorgon, den ska lämnas in på tisdag.

UPDATE: Nu kan ni läsa den! ;)

"Ja må dig leva...

...ja må dig leva, ja må dig leva ut i hundrade år, javisst ska du leva, javisst ska du leva, javisst ska du leva ut i hundrade år!" ... ;P
Grattis ännu en gång du söta Deniz!Jag kom hem för två timmar sedan. Helt slut efter en lång och stressig dag. Men det var en underbar middag iallafall. Det var så roligt att se Deniz överaskad och hon blev så glad. Överaskingen blev väldigt väldigt bra!
Igår kom Yasmin som sagt hem till mig för att fixa ihop en fin överaskning. Hon framkallade våra gamla och nya bilder som vi sedan klippte ut och klistrade in i en ram. Det blev riktigt snyggt! Vill ni se den, haha? ;P

Förberedelser

Trots att jag har studiedag idag så har jag haft väldigt mycket att göra.
Jag vaknade klockan sex imorse och ringde tjejerna för att väcka dem. När H kom till mig strax innan åtta så gick vi till skolan tillsammans. Vi hade nämligen ett informationsmöte med årskurs nio i en skola här i närheten, detta angår såklart projektarbetet. Den första klassen var väldigt trevlig medans de andra två klasserna var stökigare, hursomhelst så klarade vi det här hur bra som helst!

Strax innan tre kom Yasmin hem till mig. Hon hade nämligen en superbra idé som vi ni har tillfredsställt, hehe. Imorgon är det nämligen vår kompis Deniz födelsedag! Och vi har nu gjort en superfin överaskning till henne, hoppas hon gillar det! Ni kan få se hur det gick till, så kan ni gissa på vad det är. Resten får ni se imorgon! ;)Vi klippte och kristrade mycket...

...en snabb fika efter mycket klippning och klistring.


Sunset
Hur kan tiden gå så fort igentligen ? Jag har så mycket att tänka på så att jag knappt minns vad jag gjort. många bollar i luften att jag knappt minns själv.

Det finns inget roligt i min värld just nu, bara kaos, en massa arbeten och prov. Försöker hitta tid till att umgås med familj/ syskon och vänner samt bloggen.

Nu när jag har en kamera vill jag dessutom fota mer än vad jag brukar, detta krockar ju givetsvis med läxor, arbeten och prov samt årstid. Det är så tråkigt, grått, blött och mörkt ute. När jag går hemifrån är det mörkt och när jag kommer hem är det mörkt. Inspirationen är väldigt liten då. Man vill ju vara hemma och mysa när det är mörkt och kallt ute.

Jag har också börjat rita/teckna mycket nu och samtidigt insett hur mycket jag saknar det. Det var ett tag sen jag gjorde det (cirka ett två år tror jag) och jag vill inte heller lägga de åt sidan. Spenderar ingen tid alls framför tv:n nuförtiden då jag sitter och gör en massa annat istället. Vill inte heller fastna vid någon ny turkisk serie nu när jag har en massa annat viktigare att göra. Deras serier är mitt absolut favorit och jag blir helt glad i magen när jag tittar på dem. Vill så gärna se om på Gümüs eller Aci Hayati kanske?

Jag dör snart alltså, hur ska jag hinna?
Jag har hittills 6 prov som väntar. Och som sagt en massa annat. Ingen levande människa kan ju klara allt detta. Nää, jag antar att jag får ta fram en planeringslista snart.
Konstigt nog lider bloggen av min tidsbrist ( förutom när jag har tid då ), men även om jag inte är en bloggare som uppdaterar minst 5 gånger om dagen så tycker jag det är så otroligt kul så att jag gör det när det finns tid. :)
Vill ha sommarlov NU!

Förresten! Nu har jag fixat menyn och gjort bloggen lite bredare så att bilderna ser finare och större ut. ;)

Ny design

Äntligen!
Ni har säkert sett hur rörigt det va här innan på bloggen. Men nu tycker jag det ser bättre ut. Efter allt tjat om designen så har jag äntligen renoverat det nu. Jag skulle egentligen fixa det igårkväll, men jag hann tyvärr inte. Kom hem från skolan vid fyra och hade inget speciellt att göra (jo, en matteläxa som snart ska göras!!) så jag började fixa designen istället. Efter snart tre timmar var jag klar. Det blev en lite finare design än innan, tycker jag. Vad tycker ni? :)


Ni ser säkert hur menyn är just nu, helt upp och ner. Men jag orkade inte fortsätta med det, är inte heller så säker på hur jag ska göra det, men det kommer fram. Så det ska så klart också fixas och ändras förmodligen imorgon.
Nu ska jag äta middag och därefter börja med matteuppgifterna.

090120

Äntligen är jag hemma och äntligen kan jag nu sitta här i lugn och ro för att fixa designen.
Jag kom hem för en stund sen. Det har varit en jobbig dag på skolan. Men skönt att den redan är över, hehe.
Igårkväll satt jag och läste en massa om webbdesign för att fixa designen på bloggen, och som tur kom jag fram till en massa. Snart kommer ni att få se resultatet. Ha det bra så länge! ;)


090119

Nu är det måndag igen. Det blir en ganska lugn vecka. Skönt. Idag hade jag sovmorgon till 10. Sedan hade vi bara två lektioner på en timme. Egentligen slutar vi klockan 15 varje måndag, men nu har vi ju inte haft någon lärare sen vi började. Lite skönt eftersom vi slipper skolan men även dåligt på ett annat sätt, det sabbar ju vårt betyg!
Ser fram emot torsdag eftersom det är en resursdag, dvs jag är L E D I G !!

Trött

Just nu sitter jag vid skrivbordet och det känns som att jag är helt frusen, darrar över hela kroppen. Jag åt och drack något varmt precis för att bli varmare, men det hjälpte ändå inte så mycket. 
Det känns som att jag för det mesta har suttit och fixat med designen här på bloggen, så jag tänkte fortsätta med det som är kvar imorgon. Om det då blir tid över. Jag har ju själv en massa annat som ska göras, bland annat läxorna! Oh...


Ursäkta röran

Snart är jag färdigt med designen, det enda som blev kvar är kategorierna, vissa länkar kommer inte funka under några timmar eftersom jag inte har gjort färdigt dem. Eftersom jag har varit så duktigt och fixat det här i snart fyra timmar så tänkte jag ta en kort paus. Först mat sen hoppa in i duschen och därefter bloggdesignen igen.

Så här ändrades det;

090117

Åh vad jag har längtat till helgen. För även om jag inte gjorde så mycket under veckan så har den varit jobbig. Idag är det iallafall lördag vilket innebär att jag ska sitta och göra en massa roligheter. Bland annat teckna nya bilder, det var ett tag sen jag gjorde det. Just nu sitter jag och fixar färdigt bloggdesignen. Som ni kanske har märkt så har jag bytt headern, bakgrundsbild, fixat underkategorier, har även gjort bloggen lite bredare och större mellanrum mellan menyn och inläggen. Det som nu ska fixas är: skapa ett pop-up om mig, nya färger på text och länkar. Återkommer när allt är färdigt. Kram så länge :)


Fredag

Jag är helt slut nu! Har gjort en massa idag, både roligt och tråkigt. Jag gick en hel del fastän jag knappt hade ätit. Så när jag kom hem var jag helt slut, men städningen piggade upp mig lite. Nu när jag sitter här framför datorn blir jag tröttare. Tror att jag snart ska gå och lägga mig. Imorgon har jag nåt roligt att berätta. ;)
God natt, puss!

Bilder från öppet husHaha, och gissa vems tavla den ena är? ;)

Satt precis och laddade upp alla bilder. Det blev totalt 64 bilder. Men gissa vad? Nästan alla blev helt suddiga, förutom dessa två som även blev lite redigerade i Ps. Inget som glädjer mig, men det var inte heller mitt fel. :)

God natt, *slängkyss*.

Hemma igen :)

Ja nu är jag hemma igen, kom hem för en halvtimme sedan. Det var väldigt väldigt kul. Min kompis hade även tagit med sig sin lille syster och hon var alldeles för söt och rolig.
Först så bestämde vi oss för att träffas på samma buss, men min kompis hann inte med den så vi fick vänta tills nästa buss kom, och det var efter cirka en halvtimme. Kan ni fatta hur mycket jag frös då?
När vi bussen väl hade kommit och vi framme i skolan så såg vi att det var alldeles för tomt än vad det var sista gången (vilket motsvarar förra terminen), men det har alltid varit så vartenda år som jag har varit med på öppethus att de flesta kommer bara en gång. Dessutom hade vi valt som sagt det andra passer, 19-20, och då hade de flesta åkt hem. Så vi stod där och bara fikade, snackade en massa och bestämde oss till slut att åka hem. Vad som hände med bussarna kan ni väl gissa? ...Det hände exakt samma sak då. Vi fick vänta tills vi hade frusit ihjäl, sen kom bussen. Ja, ni fattar varför jag inte tar bussen till skolan dagligen.

Igentligen har jag en matteläxa till imorgon, men jag är alldeles för trött för att göra den, så den ska göras under helgen istället. God natt, puss!

090115

Kom hem för ungefär en timme sen. Hela skolan slutade 14 idag p.g.a. öppet hus, som jag senare ska vara med på. Sitter på sängen och vilar ut, är otroligt trött så att jag vill bara sova. Men jag har lovat vännerna att hålla mig vaken så att jag inte kommer sent till skolan. Öppet hus börjar vid 18 och slutar runt 20. Men jag ska vara där vid ca. 19 och prata med elever i årskurs nio om mitt program. Det ska bli kul. :)
Jag bloggar senare ikväll. Vi hörs, puss!


Lista - år 2008

Hittade den här roliga listan i datorn (minns inte vart jag tog den ifrån, men om den är din så är det bara att säga till) så jag tänkte fylla i den nu, det är ju kul att sen se vad man har svarat. So here we go . . ;)

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Kämpade mer i skolan.
Höll du några av dina nyårslöften? Hade inga.
Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nej.
Vilka länder besökte du? Inga. :'( 
Är det något du saknat år 2008 som du vill ha år 2009?
Mer resor.
Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas? Den 20 Juni & den 16 Juli - min 17 årsdag.
Vad är det bästa som hänt dig år 2008? Att jag fick en egen laptop.
Har du varit sjuk eller skadat dig? Förkylning. Har även haft yrsel och illamående, svimmat tre gånger, något som inte hänt förut.
Bästa köpet? Min laptop. Mycket välanvänt.
Vad spenderade du mest pengar på? Kläder, skor & accesoarer. ;)
Gjorde någonting dig riktigt glad?
När jag fick låna en kamera från skolan som jag fotade väldigt mycket med. Det var riktigt kul.
Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2007?
Alla turkiska låtar som jag hört.
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Det har varit både glädje och sorg. Vad kan jag inte tala om här.
Vad önskar du att du gjort mer? Sökt mer jobb och  tränat mer.
Vad önskar du att du gjort mindre?  Undvikit datan och Tvn. Men nu är det inget problem med det.
Hur tillbringade du julen? Firar inte jul.
Favoritprogram på tv? Noor, Ihlamurlar Altinda, Aci Hayat & Elveda Derken. Det var turkiska serier för det mesta, något som inte hänt förut, men de är otroligt underbara och romantiska. Ska försätta med det. :)
Bästa boken du läste i år? Om jag kunde drömma. Kan inte komma på fler.
Bästa musikaliska upptäckten? Turkiska låtar.
Något du önskade dig och fick? En kamera såklart!!
Årets bästa film? Twiligt och Mirrors. Twilight gick direkt in i mitt hjärta. I love it.
Vad gjorde du på din födelsedag 2008? Var hemma med familjen.
Hur skulle du beskriva din stil år 2008? Mer klänningar och skor.
Vad fick dig att må bra?
Min familj. De turkiska serierna + låtarna. Och kameran.
Favorit månad detta år? Juni och Juli.
Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Önskar att flera saker inte hänt. Pluggat mer än vad jag gjorde.Mina nyårslöften
Haha, det kanske är lite för sent men det är ju fortfarande den första månaden på året. Så jag tänkte ha en lista till över mina nyårslöften.

1. Fota mer.
2. Bli proffs på Illustrator.
2. Blogga mer & fixa designen.
3. Träna mer.
4. Plugga mer och kämpa den sista terminen.

Får se om jag håller dem nu, haha, jag har ju inte heller haft några nyårslöften förut, så vi får se hur det blir. ;)


090114

Hej!
Så skönt att få sluta skolan tidigare. Jag hade bara tre lektioner idag och så fick vi sluta 40 minuter tidigare på den sista. Detta resulterade till att vi sköt upp mötet för projektarbetet. Men jaja, det löser sig. :)
Nu är jag iallafall hemma. Har proppat i mig något och gjort färdigt historieläxan till imorgon. Funderar på vad jag ska göra nu. Hmmm...

Kinesiskt horoskop

Jag hittade precis en sjuuukt bra sida där man kan läsa sitt kinesiska horoskop. Jag läste precis mitt och allt som stod där stämde korrekt!

Vill du också läsa ditt kinesiska horoskop? Klicka här.
Välj sedan vilket personnummer du har och klickar därefter på Vilket tecken är du?
Då dyker ditt kinesiska tecken upp nedanför och därefter klickar du på Gå till tecknet.
Därefter kommer du till en annan sida och där ska du klicka på Öst/Väst som du hittar på menyn till vänster. Där väljer du vilket västerländskt tecken du har. När du har gjort det så kommer en annan sida att visas och där ska det stå allt om dig. Lycka till! ;)

Mitt kinesiska tecken såg ut så här;
Det kinesiska tecknet för Get

090112

Hej på er!
Nu är det måndag igen. Gud vad snabbt helgen har gått, eller hur?
Idag hade jag skola som vanligt och började med labben 8.15. Det var riktigt kul den här gången eftersom vi gjorde något som för första gången hade intresserat oss. Det handlade om blodet. Vi fick mäta vårt blodsocker, blodtryck och så fick vi veta vilken blodgrupp vi hade, som jag alltid hade velat veta.

Därefter hade vi en håltimme på 1½ timme och då gick vi till matsalen för att äta lunch istället. Sista lektionen blev kommunikation och därefter fick vi sluta eftersom svenskläraren var inte där. Jag fick också reda på att jag börjar 11.40 imorgon, yessss! Så det blir ännu en sovmorgon. ;)

Har förresten inte kunnat blogga på två dagar, och det beror på tråkhet och en massa annat. Så jag har haft lite problem med att publicera inlägg, crap! Men jag försöker ju som jag tidigare lovat.

Nu; tillbaka till köket. ;) Vi hörs sen, puss!

Welcome back to school, haha!

Och här bjuder jag på en bild. Tagen den 12e November 2008. Redigerad i PS.

Palestina <3

Hittade precis en underbar låt på youtube som ni måste få höra.Jag såg en flicka häromdan som stod och tiggde efter mat,
jag satte mig bredvid och sa kom hit mitt lilla barn,
jag ska försöka förklara varför mamma hon är borta,
pappa han är död och jag gråter allt för ofta,
jag vet att du tänker på den dagen då dom kom,
i massa helikoptrar och allt du såg var bara en bomb,
du sprang ifrån lekparken rakt in i elden,
pappa han låg livlös på golvet bredvid sängen.

Under han låg lillebror som inte heller andas,
du sprang rakt ut och börja skrika efter mamma,
och nu är du här min svarta drottning på mitt knä,
står och tigger bröd, pengar i en tung misär,
önskar att jag kunde torka bort din lilla tår,
tar dig hem till Sverige och ger en syster till min son,
men tyvärr så har jag inget svar varför dom försvann,
hon kliver ner från knät och sträcker ut sin lilla hand.

Det är så det låter för barnen,
Det är så det låter för barnen,
Det är så det låter för barnen,
Jag sjunger låten för barnen.

Det är så det låter för barnen,
Det är så det låter för barnen,
Det är så det låter för barnen,
Jag sjunger låten för barnen.

Jag vakna upp häromdan jag befann mig i Libanon,
satt vid en kille jo han va väl typ tretton,
en Arm, ett Ben, han satt vid trottoaren,
han satt där och titta på den bortsprängda staden,
visste inte vart hans familj var idag,
jag sträckte ut min hand och sa kom hit mitt lilla barn,
försökte förklara varför han nu inte kunde,
sparka på en boll med dom andra där i slummen.

Visste inte vad jag skulle säga för att trösta han,
bomberna när dom kommer, varför fan vill man döda han,
han är ju bara ett barn, som föddes på fel plats,
med vredet från Israel, USA får fet makt!
Geroge Bush skiter väl i grabben där i Beirut,
står hellre på begravningen och gör en millitärsalut,
fuck Usa och deras politik,
bomberna dom gjorde bara ett barn till invalid.

Det är så det låter för barnen,
Det är så det låter för barnen,
Det är så det låter för barnen,
Jag sjunger låten för barnen.

Det är så det låter för barnen,
Det är så det låter för barnen,
Det är så det låter för barnen,
Jag sjunger låten för barnen.

Häromdan, så såg jag ett spädbarn,
inlindad i en filt i Afghanistan.
jag plocka upp han, bebisen, han gav inte ett ljud,
hade ett ansiksuttryck som om han nyss har sett gud,
jag tog upp han, tryckte han intill mitt bröst,
och hoppades att själen gick till himmelen först,
med ett dött litet barn i min famn så gick jag vidare,
jag skrek ut: SNÄLLA, KAN NI STOPPA DETTA LIDANDE?!?!
Sluta droppa bomber, barnen dom behöver fred,
istället för att skjuta skott, lägg mat på en sked,
ge barnen nåt att tro på i livet,
och fuck politik, vad vet dom om kriget?!
Jag håller upp ett dött barn så alla kan se,
exakt vad som hänt, exakt hur det är.
bomberna när dom faller, och barnen är i flamman.
Jag pussar liket på pannan.

Det är så det låter för barnen,
Det är så det låter för barnen,
Det är så det låter för barnen,
Jag sjunger låten för barnen.

Det är så det låter för barnen,
Det är så det låter för barnen,
Det är så det låter för barnen,
Jag sjunger låten för barnen.

Ja... så är det är för alla barn i krig. :(

Förbannad!

När jag och Familjen var påväg hem från moskén ikväll så skulle jag fota både inomhus och utomhus. Men när jag precis skulle börja fota så går alla därifrån, och förstår ni vilken panik jag fick? Detta resulterade till att alla mina bilder blev suddiga! Så det blev inga bra bilder. :(
Varje gång vi gått ut så ser jag ofta mycket som jag gärna skulle fota. Men tyvärr kan jag ju inte stanna varje gång när alla går därifrån. Och vissa dagar då jag har haft med kameran så ser jag inget att fota eller så tittar jag inte. Sen finns de dagarna då jag kan se något otroligt vackert och har inte en enda kamera i närheten. Det var en sån dag idag, och jag var arg på mig själv.
Imorgon lovade mamma att ta oss dit igen. Då ska vi dit tidigare så att jag hinner fota också. Men vi får inte heller stå väldigt länge ute i den kylan heller! ;)

Jag ska iallafall kolla upp om det blev någon bra bild imorgon. Om jag hittar någon så kommer jag självklart att visa den för er. ;D 

Angående besöket på moskén så var det väääldigt roligt. Det satt en gammal kvinna bredvid oss och pratade en massa, hon var den roligaste jag sett.

Nu; Sovdags. Good night!

Tisdag. 090106

Hej på er!
Det har varit ganska blogglöst här. Anledningen är att jag inte har haft tid. Jag har för det mesta suttit hemma och gjort en massa arbeten som ska in när vi börjar. Bland annat samhällsarbetet som jag tidigare berättat om. Jag är ganska snart färdig med den. ;)

Ikväll ska jag ut med familjen och en släkting. Vi ska nämligen till en moské. Åhhh ni måste se hur fint det är! Vi har varit på två olika moskéer hittills, men bara en av dem var grymt fin. Men jag glömde ta med mig kameran de två gångerna. :/ Idag ska den med iallafall! Då ska jag fånga alla vackra utsikter, hehe.

Vi har haft det riktigt kyligt här i Malmö, det var -9 grader igårkväll. Riktigt kallt!! När vi kom hem hade mina fötter frusit till is. Det kändes som att de var bedövade. Så jag och familjen gjorde det riktigt mysigt hemma, med ljus o allt. :)

Och eftersom det har varit så "fotolöst" här på bloggen, så tänker jag bjuda på en bild från igårkväll;

Foto: Mona

Missa inte det här!

Nu har en hel del nya grejer kommit upp på Gratisbio, bl.a. dessa;Värva 333 medlemmar och ta chansen att vinna en ASUS Eee PC. Det är ju hur smidigt som helst med en liten bloggdator för oss bloggare. Den skulle jag inte tacka nej till!För oss som har favorittidningar hade det inte heller varit fel med en prenumeration av den. Den som värvar flest aktiva medlemmar denna månad vinner.Nu kan du som bloggar skriva ett inlägg om gratisbio och få mellan 10-1000 poäng att växla in mot presentkort. Enligt gratisbio kan den som skrivit det bästa inlägget vinna 500 kronor i presentkort på Nelly. Det hade jag absolut inte heller tackat nej till!

Vill du registrera dig på gratisbio? Klicka [här] och få 75 startpoäng av mig.
Registrera dig och börja samla poäng redan nu. Poängen kan du sedan växla in mot presentkort i ett flera olika butiker, biobiljetter, spelpengar, upplevleser m.fl.

Har du svårt för att värva medlemmar? Nu kan du få hjälp av gratisbio!
Vill du samla fler värvningspoäng? Nu kan du skriva ut dubbelsidiga flyers att dela ut i stan, din skola, grannar o.s.v. Du kan även skicka ett värvningsmejl till dina vänner. Läs mer på tävlingsfliken hos [Gratisbio.se].

Missa inte detta! Klicka [här] så får du 75 startpoäng av mig redan nu.
OBS! Detta är helt kostnadsfritt.

Lördag den 3e januari

Åh! Tänk att det redan är den 3 Januari. Tiden går alltid så fort när man är ledig, varför varför?!

På torsdag forsätter verkligheten och det är tillbaka till skolan igen. Det kommer vara ganska okej för mig då jag börjar 13.20 och har foto i tre timmar. Det kommer bli kul eftersom det är foto och inget annat tråkigt. Men dagen därpå har vi lektioner som vanligt.
Den här terminen kommer säkert vara riktigt stressig och jobbig! Det gör mig lite olycklig. Men jag hoppas att det kommer gå bra. Börjar längta efter studenten!!

Under lovet så har jag lyckats vända på dygnet. Jag lägger mig sent på kvällen och går upp sent. Inte alls bra. Imorgon ska jag börja vända tillbaka igen och gå upp tidigt. Måste ju vänja mig. Det är bara fem dagar kvar till skolan. :(

Ha en bra dag, kram!

Fyrverkerier från den 1a januari

Jag skulle som sagt lägga upp en bild från fyrverkerierna igår. Det blev bara en av 132 bilder som jag blev nöjd med, haha!


Foto: Mona
Datum & tid: 01-01-2009 klockan 00:06:14

Fredag

Vaknade redan klockan tio idag men jag låg kvar på sängen till tolv och vaknade sedan upp för att hjälpa mamma med tvätten. Magen skrek efter mat. Men jag åt inte förrän någon timme sen, vid klockan fyra. :)

Att göra lista 09-01-02 :

- Ladda upp foto från kameran.
- Slänga in någon av dem på bloggen.
- Teckna.
- Göra klart samhällsarbetet som ska in den 17e januari.
- Läsa. Måste ju läsa ut de två böckerna "Om jag kunde drömma" och "När jag hör din röst" under lovet. Så jag har fullt upp dessa dagar.

Måste bli färdig med åtminstone något av dem idag. Vill helst bli av med samhällsarbetet för att det är så stort. Aja, jag hoppas väl det!
Jag och Z hade tänkt att vi skulle ut idag. Men det blev inget p.g.a. tvätten, så vi sköt upp det till imorgon istället. Vi får se hur det blir. ;)
Nu ska jag börja med samhällsarbetet! Ha det bra, puss! 

Mitt nyårsafton!

Nyårsafton var helt underbart igår! Jag och Z firade det som sagt tillsammans hemma hos mormor som inte ville vara ensam under den dagen. Vi hade det otroligt roligt tillsammans. Mormor pratade mycket och var väldigt väldigt rolig så att vi dog av skratt! När hon gick för att lägga sig satte vi oss i köket och hade myspys, vi pratade mycket & eftersom huset var så stort och tomt blev det läskigt också. Vi skrämde därför ihjäl varandra, haha! Som när jag hörde vattendropparna från kranen, så lät det som fotsteg som närmade sig. Då trodde vi det var någon som gick runt hemma. Sen så kom mormor in i köket helt plötsligt och vi som trodde det var någon annan blev skräckslagna.
Vid tolvslaget började alla fyrverkerier. Och självklart tog jag med mig kameran för att fota! Det blev totalt 132 bilder, haha! Men de flesta bilder blev väldigt dåliga tror jag, men jag hoppas att någon blev bra iallafall.

När fyrverkerierna var över och klockan passerat ett gick jag och Z in till köket igen. Där satt vi och åt, drack och pratade en hel del. Riktigt skoj var det! Vi kom på att vi skulle göra ett rekord då. Vi skulle vara uppe till klockan fem. Det var vi nästan nära. När klockan blev tre bestämde vi oss för att gå till vardagsrummet där vi skulle lägga oss. Där låg vi och hade en vääääldigt rolig stund kan jag säga. Vi skrattade ihjäl oss!! Haha, kul att vi hade så roligt första dagen på året ju!
Därefter tröttnade vi och sov klockan 4.30. :D

Hur har eran nyårsafton varit?

Nu ska jag iallafall gå och lägga mig. Har ju knappt sovit. Sov bara fem timmar igår. God natt!

PS: Laddar upp bilder på fyrverkerierna imorgon!


Update 2 Jan 2009:
Haha jag blev nöjd med bara en bild av 132 bilder!


Foto: Mona
Datum & tid: 01-01-2009 klockan 00:06:14